Dansatoare orientale

dansorientalheader

Show-uri profesioniste de dansuri orientale pline de ritm, energie si rafinament, o ambianta unica pentru petrecerea ta!

LeonArtLux va pune la dispozitie dansatori si o multitudine de stiluri de dans pentru diferite evenimente si ocazii, daca doriti dansatori pentru nunta sau pentru zile onomastice, oferta noastra este destul de variata incat sa va atraga. Programele artistice concepute pentru spectacole si diverse evenimente – nunti, petreceri aniversare si corporative, se disting atat prin complexitatea si expresivitatea coregrafiilor, cat si prin unicitatea si eleganta costumelor.

Dansatoarele noastre orientale profesioniste va ofera un show incendiar la nunta, botez, petrecere particulara sau de firma, un adevarat spectacol oriental, misterios si efervescent in acelasi timp, un spectacol de bun-gust, cu coregrafie lucrata de coregrafi profesionisti, nimic vulgar si obscen, din contra, bun-gust si rafinament; in ultima parte a programului fetele invita pe toata lumea la dans, dansatoarele orientale profesioniste danseaza impreuna cu invitatii si show-ul lor se transforma intr-o sarbatoare si o petrecere orientala la care participa toti invitatii.

Dans oriental, 1 dansatoare program de dans 30 min – 399 lei

Dans oriental, 2 dansatoare program de dans 30 min – 749 lei

Comments are closed